Restaurang Piteå

Restaurang Piteå

Restaurang Piteå. Söker du efter en unik mat och delikatesser i Piteå? Kolla in KolerElvis restaurang och delikatessbutik! Vi erbjuder inte bara en utsökt lunchmeny och matlådor, utan också en mängd olika norrländska delikatesser i vår butik och restaurang i Piteå.

Vi är en familjedriven restaurang och delikatessbutik med två platser i Piteå – en centralt belägen butik på Storgatan 68 och en restaurang belägen på Öjebyns industriområde, bakom Lindbäcks bygg.

Hjärtlig service

Vi är kända i Piteå för vår härliga husmanskost och vår hjärtliga service. Vi serverar allt från klassiska svenska rätter till lokala specialiteter, allt tillagat med kärlek och omsorg i vår restaurang Piteå.

Vi är stolta över att erbjuda hemlagad svensk husmanskost med fokus på lokalproducerade ingredienser och produkter. Dagens lunch, middagslådor och en mängd olika delikatesser finns tillgängliga i vår butik eller att avnjuta i vår mysiga restaurang i Piteå.

Svenska rätter och husmanskost

Vi serverar allt från klassiska svenska rätter till lokala specialiteter, allt tillagat med kärlek och omsorg. Vi är också stolta över att erbjuda en personlig och vänlig service, och vår personal är alltid redo att hjälpa dig med valet av mat och dryck och gör sitt yttersta för att få din upplevelse hos oss så bra som möjligt.

Men det är inte bara maten som gör oss unika, i vår delikatessbutik hittar du ett brett sortiment av smörgåstårtor, räkmackor, nyårstallrik, midsommartallrik, jultallrik, mackor och andra norrländska delikatesser. Allt gjort med färska råvaror och lokala produkter för att garantera högsta kvalitet.

Så om du letar efter en restaurang i Piteå som erbjuder en autentisk matupplevelse med bra service, samt ett brett utbud av norrländska delikatesser, tveka inte att besöka KolerElvis Restaurang & Delikatessbutik. Boka ett bord idag och upplev den kulinariska måltiden hos oss, eller besök vår butik och ta med dig en bit av Norrland hem.

 

Catering i Piteå och Luleå

Vi erbjuder även cateringtjänster i Piteå och Luleå för alla typer av tillställningar, samt hemleveranser för pensionärer och hemtjänstföretag. Vår matbil kör ut färdiga matlådor till många platser i Piteå och Luleå.

Vår meny är fylld med hemlagad svensk husmanskost, som tillagas med fokus på lokala ingredienser och produkter. Dagens lunch, middagslådor och en mängd olika delikatesser finns tillgängliga i vår butik eller att avnjuta i vår mysiga restaurang. Vi har något för alla smaker och preferenser och är stolta över att kunna presentera en riktigt god norrländsk matkultur till våra gäster.

Vår personal är välutbildade och brinner för mat och service, och gör allt för att ge dig en minnesvärd måltid och en underbar kundupplevelse. Vi erbjuder även cateringtjänster i Piteå och Luleå för alla typer av tillställningar, samt hemleveranser för pensionärer och hemtjänstföretag. Matbilen kör ut färdiga matlådor till många platser i Piteå och Luleå .

Norrländsk matkultur

Så om du är på jakt efter en kvalitetsrestaurang i Piteå som erbjuder en unik kombination av god mat, god service och en mysig atmosfär, så är KolerElvis definitivt det rätta valet. Välkommen att besöka oss och upplev den norrländska matkulturen på sitt bästa, din restaurang Piteå.