Catering Luleå

Catering Luleå

KolerElvis Restaurang och catering erbjuder Catering i Luleå till alla tillställningar, från dop och begravning, till företagsfester och events, konferens, bröllop och studentfester.

Låt oss ta hand om maten så kan du använda din tid till att göra din högtid till bästa möjliga. En fest eller konferens, bröllop, dop och begravning är en stressig tid. Det sista du vill är att maten inte är på plats på gästerna.

Vi serverar svenska delikatesser och husmanskost. Vi har kalla och varma rätter, fisk, kött, grönt och vegetariskt. Smörgåstårtor, räkmackor, skagentoast, lax, ost och skinka, sallader, förrätter och desserter och mycket mer. Vi är din catering i Piteå, så tveka inte kontakta oss om du har funderingar och särskilda önskemål.

Catering för dop och fest

Du kan välja mellan färdiga menyförslag eller så skräddarsyr vi självklart ett paket efter era önskemål och behov. Vi jobbar med färska och lokalt producerade produkter och råvaror och lovar att göra vårt bästa för att möta dina och gästernas förväntningar. Catering i Luleå för små och stora fester.

Om det inte är så bråttom till festen eller dopet, kom då gärna förbi någon av våra lokaler, på antingen delikatessbutiken på Storgatan 68 i centrala Piteå eller restaurangen på Öjebyns industriområde, så kan vi i lugn och ro prata om menyn, särskilda önskemål, pris och andra detaljer.

Företagcatering

Vi erbjuder catering och bufféer i Luleå till företag och privatpersoner. Företagscatering eller privatcatering till studentfest, buffé, bröllop, julbord, kick-off och lunch. Fest och event för alla!

Catering Luleå för alla typer av event. Vi har bufféer, frukost, snittar, plockmat, varmrätter, smörgåstårtor, mingelmat, smörrebröd och vegetariska rätter.

Julbord, jultallrik, vegetariskt julbord, middag och bufféer, vi har catering och meny för det mesta.

Goda snittar och smårätter kan förgylla varje tillställning. Vi har många härliga alternativ för både privata fester och företagsevent. Populärt är att beställa mingelmat till afterworks och givetvis kan detta anpassas i portionsförpackning, för utomhustillställningar men även som en låda för hemleverans.

Vid beställning av catering tillkommer en utkörningsavgift på 200 kr inom Piteåstad och tillägg för dryck på 20 kr (minimum 20 personer).

För beställningar eller ifall du har andra funderingar vänligen kontakta oss på 0911–12044.

Välkommen till KolerElvis och Bölefisk, din restaurang och catering i Piteå och Luleå.