Delikatess­butik

Kliv in i vår mysiga delikatessbutik i Piteå och låt dina sinnen förföras.

Delikatessbutik Piteå

Välkommen till det bästa ur det svenska köket. Vår delikatessbutik i Piteå har en bred variation av färska lunch- och middagslådor, klassiska till nymoderna svenska rätter. Vårt sortiment  består av gratänger, bakade laxar, kalla såser, sallader, inläggningar, laxar i olika såser, lax och räkrulle, matlådor och mer. Säljs även i lösvikt.

Du kan även beställa våra omtalade smörgåstårtor, landgångar, räkmackor och mer. Har du egna idéer? Dela gärna med dig till oss! Vi är alltid öppna för förslag och nya utmaningar.

Smörgåstårtor

Finns i två varianter: lax och räkor eller ost och skinka. Beställ 10, 12 eller 16 bitars, eller specialbeställning. För mer information och ingredienser, läs på Catering.

Lunch Piteå. Närbild av en räkmacka på ett bord med kopp dryck bredvid

Räkmackor

Vi har en stor variation av räkmackor, från klassiska till lyxiga. För beställning, besök vår delikatessbutik på Stora gatan 68 eller ring oss på 0911–12044.

Lunch Piteå. Flera matlådar i rad i svart plasthållarei en restaurang i Piteå

Matlådor

Matlådor av äkta svensk husmanskost och mycket mer. Lunch- och middagslådor, varm- och kallrätter, sallader och delikatesser.

Lax

Vi lagar lax i många och smaskiga varianter: gravad lax, ugnsbakad lax, rökt lax, skaldjurbakad lax. Tillkommer potatissallad, nubbesallad och mer.

Nyårstallrik

Räkcocktail, skaldjurslax, chilisås, rensteksrulle, tunnskivad karré, rökt fläskfile, salamikorv, potatissallad, brieost och coleslawsallad. Pris: 249 kr /tallrik.

Sallader

Vi har ett brett sortiment av goda och näringsrika sallader från vegetariskt till räkor och lax, ost och skinka till köttbullar och hjortstek och mycket mer.

Mackor

Våra mackor kommer i många smaker och kombinationer: Räk- och laxmackor, skinka- och ostmackor, hjortstek, köttbullar och ost och mer.

Norrländska delikatesser

Ett axplock av rätter som rökt fläskfilé, rökt röding, torkat renkött, lokalproducerad hjortron- och blåbärssylt, kaffeost och mycket mer.

Midsommartallrik

Ugnsbakad lax, potatissallad, nubbesallad, gravad lax, grillad karré, räkcocktail, inlagd sill, chilisås, ägghalva och coleslawsallad. Pris: 249 kr /tallrik

Visa fler